Μενού
Το καλάθι σας
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 29 σε όλα τα brands!

Πληροφορίες Αποστολής

Τρόποι Αποστολής

Το e-jewels.gr μπορεί να εξυπηρετήσει πελάτες από όλη την Ελλάδα. Όλες οι αποστολές παραγγελιών άνω των 29€ γίνονται δωρεάν σε όλες τις πόλεις Ελλάδος, σε συνεργασία με εταιρεία courier, χωρίς την παραμικρή επιβάρυνσή σας. Για παραγγελίες κάτω των 29€ υπάρχει επιβάρυνση 2,50€.
Οι παραγγελίες σας αποστέλλονται μέσα σε 1-2 εργάσιμες ημέρες.
Σε περίπτωση που δεν μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας (κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κτλ.), θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να μας δηλώσετε αν επιθυμείτε την ολοκλήρωσή της.
Παρακαλώ σημειώστε ότι για χιλιομετρικές αποστάσεις άνω των 20 χιλιομέτρων από πόλεις που υπάρχει έδρα ταχυμεταφορέα καθώς και σε ορισμένα απομακρυσμένα νησιά ενδέχεται να υπάρξει επιπλέον επιβάρυνση.


Επιστροφές Προϊόντων

Eχετε το δικαίωμα να αλλάξετε ή να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράσατε, χωρίς να υποχρεούστε να μας γνωστοποιήσετε το λόγο για τον οποίο επιθυμείτε την αλλαγή των προϊόντων, εντός 14 ημερών από την παραλαβή τους με πλήρη επιστροφή του ποσού που καταβάλατε εκτός των μεταφορικών και της αντικαταβολής.
Στην περίπτωση αυτή σας επιβαρύνει μόνο το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Αλλαγές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμείτε να επιστρέψετε βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παραλάβατε, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους, μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης.


Eγγυήσεις ρολογιών

Σχετικά με τις εγγυήσεις που καλύπτουν τα ρολόγια, είναι χρήσιμο να γνωρίζετε τα παρακάτω.

•    H εγγύηση σε όλα τα ρολόγια καλύπτει μόνο τη μηχανή και η χρονική της διάρκεια είναι δύο έτη.
•    Τυχόν φθορές σε τζαμάκια, μπρασελέ, κορώνες, κουμπώματα, λουράκια δεν καλύπτονται από εγγύηση.
•    Η μπαταρία δεν καλύπτεται από εγγύηση.
•    Μετά την αγορά σας απο το κατάστήμα μας υπεύθυνες για οποιεσδήποτε απαιτήσεις σας καθίστανται οι επίσημες αντιπροσωπείες Ελλάδος, οι οποίες και καλύπτουν με εγγύηση το ρολόι σας σε οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει.
•    Το κατάστημά μας παρόλο που δεν υποχρεούται στη μεσολάβηση του service του ρολογιού σας, το αναλαμβάνει προς εξυπηρέτησή σας, αλλά δεν μπορεί να γνωρίζει απο πριν τη χρέωσή του και το χρόνο παράδοσής του.


Κωδικοί αδιαβροχοποίησης ρολογιών κατά ISO-2281

3 BAR (30m - 3 ΑΤΜ): Αντοχή σε βροχή, υγρασία, ιδρώτα
5 BAR (50m - 5 ΑΤΜ): Αντοχή σε χλιαρό ντους και κολύμπι, όχι σε καταδύσεις
10 BAR (100m - 10 ΑΤΜ): Αντοχή σε καταδύσεις μέχει 20 μέτρα βάθος
20/30 BAR (200/300m - 20/30 ΑΤΜ): Αντοχή σε καταδύσεις βαθύτερες των 20 μέτρων