Μενού
Το καλάθι σας
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 29 σε όλα τα brands!

Συντήρηση Ρολογιού

Για τη φροντίδα του ρολογιού σας, σας συστήνουμε να λάβετε υπ’ όψιν σας τα εξής: 


Χτυπήματα:

Αποφύγετε οποιαδήποτε χτυπήματα στο ρολόι σας. Μετά από οποιοδήποτε χτύπημα προτείνεται ο έλεγχός του από την αντιπροσωπεία. 


Μαγνητικά Πεδία:

Ισχυρά μαγνητικά πεδία μπορούν να επηρεάσουν ή να δημιουργήσουν βλάβη. Μην αφήνεται για μεγάλα διαστήματα το ρολόι σας κοντά σε ηλεκτρικές συσκευές που παράγουν μαγνητικά πεδία όπως ηχεία, τηλεοράσεις και ψυγεία. 


Επαφή με θαλασσινό νερό:

Συστήνεται μετά από επαφή του ρολογιού σας με θαλασσινό νερό ο καλός καθαρισμός του με χλιαρό γλυκό νερό και υγρό σαπούνι. Το αλάτι του θαλασσινού νερού μπορεί να αλλοιώσει τις φλάντζες του ρολογιού σας και να φθείρει τους συνδέσμους του μπρασελέ. 


Καθαρισμός:

Καθαρίστε τακτικά το ρολόι σας με χλιαρό νερό και υγρό σαπούνι προσέχοντας την μικρότερη δυνατή επαφή με τα κουμπιά του. Σκουπίστε με ένα πανί προσεκτικά. Τα μπρασελέ μπορείτε να τα καθαρίσετε με μια παλιά οδοντόβουρτσα για να καθαρίσουν οι εσοχές. 


Βιδωτή κορώνα και κουμπιά:

Όλα τα ωρολόγια με βιδωτή κορώνα και κουμπιά πρέπει να προσέχονται ιδιαίτερα κατά τη διαδικασία βιδώματος. Θεωρείται ότι εάν δεν βιδωθούν σωστά το αδιάβροχό τους χάνεται. 


Επαφή με χημικές ουσίες:

Η επαφή με όλων των ειδών τις χημικές ουσίες είναι καθημερινό φαινόμενο. Χημικές ουσίες μπορεί να περιέχουν τα αρώματα, οι κρέμες και τα απορρυπαντικά. Συστήνεται ο τακτικός καθαρισμός του ρολογιού με χλιαρό νερό και υγρό σαπούνι, μετά την επαφή για να μην προκληθούν αλλοιώσεις στην κάσα και το μπρασελέ του ρολογιού. 


Ακραίες Θερμοκρασίες:

Αποφύγεται την έκθεση του ρολογιού σας σε υψηλές θερμοκρασίες (πάνω από 50°C και κάτω από 0°C), καθώς και τις απότομες εναλλαγές θερμοκρασίας. Στην έκθεση σε ακραίες θερμοκρασίες, μπορεί να παρατηρηθούν διαστολές και συστολές των μετάλλων του ρολογιού με αποτέλεσμα την φθορά κατά την λειτουργία και η παρουσίαση βλάβης. 


Φλάντζες:

Με το πέρασμα του χρόνου οι φλάντζες του ρολογιού σας μπορεί να αλλοιωθούν και έτσι να υπάρξει απώλεια στο αδιάβροχο του. Συστήνεται ο τακτικός έλεγχος του ρολογιού σας από την αντιπροσωπεία για τυχών αλλοιώσεις στις φλάντζες του καπακιού, της κορώνας και των κουμπιών.